SICONIAN Programme

November 16th, 2019

Download (PDF)

Time Event
Hour Duration
6:30 to 7:30 1 hour Conference Registration
7:30 to 7:45 15 minutes Preparation / Briefing
7:45 to 7:50 5 minutes Guest Seating
7:50 to 7:55 5 minutes Rector and Keynote Speaker welcoming procession
7:55 to 8:00 5 minutes Singing national anthem “Indonesia Raya”
8:00 to 8:10 10 minutes Traditional dance performance: Gending Sriwijaya
8:10 to 8:15 5 minutes The opening of the event and reading rundown the event
8:15 to 8:20 5 minutes Qur’an Recitation
8:20 to 8:25 5 minutes Saying Prayer
    Speech:
8:25 to 8:35 10 minutes Conference welcoming speech by the chairman of SICONIAN Mr. Ali Ibrahim
8:35 to 8:45 10 minutes Conference opening remarks by the rector of UNSRI
8:45 to 8:50 5 minutes Opening the event: gong ceremony by rector of UNSRI
8:50 to 9:00 10 minutes Best Paper announcement and giving souvenir by the Rector
9:00 to 9:05 5 minutes Photo session with keynote and rector
9:05 to 9:15 10 minutes Photos session with the participants
9:15 to 9:25 10 minutes Coffee Break
  SESSION
9:25 to 9:45 20 minutes Plenary session: Keynote Speaker I
9:45 to 10:05 20 minutes Plenary session: Keynote Speaker II
10:05 to 10:25 20 minutes Plenary session: Keynote Speaker III
10:25 to 10:45 20 minutes Plenary session: Keynote Speaker IV
10:45 to 11:05 20 minutes Plenary session: Keynote Speaker V
11:05 to 12:05 1 hour Discussion
12:00 to 13:00 1 hour Lunch Break
13:00 to 18:00 5 hours Parallel session